Nieuws

Annemarie Worst soleert naar overwinning in Overijse, Arzuffi knap derde

Annemarie Worst heeft de Vlaamse Druivencross van Overijse op haar naam geschreven. Ze was oppermachtig en soleerde naar de overwinning. Alice Maria Arzuffi eindigde knap derde.

Het was Alice Maria Arzuffi die als eerste het veld in dook in Overijse. Ze had er duidelijk zin in en legde het tempo meteen hoog. Ook Annemarie Worst vond het een leuk rondje en liet dat snel merken. Ze nam de koppositie over van Arzuffi en sloeg meteen een gaatje.

“Ik merkte bij het inrijden dat het een parcours op mijn maat was”, legt Worst uit. “Daarom probeerde ik zo snel mogelijk vooraan te zitten. Op de technische stukken kon ik dan het verschil maken en zo reed ik naar de overwinning. Het is echt een leuk rondje hier, alles zit erin. Het lag me goed. Het was een zwaar weekend, maar een heel mooi weekend.

Annemarie won uiteindelijk met meer dan een minuut voorsprong, maar ook Arzuffi reed nog een hele sterke wedstrijd en werd knap derde.

“Het was een zware wedstrijd vandaag. Een heel technisch parcours, maar een leuk rondje. Het verrast me niet dat Annemarie hier met zo’n voorsprong wint. Ze is een van de sterkste dames van het moment. Ik ben blij dat ik met haar op het podium kan staan. Het is leuk dat we hier weer eerste en derde worden.”

FOTO – Photopress.be

Team