Nieuwsarchief

Worst zesde in Eeklo en Brussel

Annemarie Worst is dit weekend twee keer zesde geworden. Inge van der Heijden reed in Eeklo naar de zevende plaats en werd in Brussel 14de. Nog in Brussel reed Alice Maria Arzuffi naar de 16de plaats.

Lees meer [+]

Tweede WK-zilver voor Annemarie Worst, Inge van der Heijden valt naast podium

De vrouwen van 777 hebben zich getoond tijdens het afgelopen WK in Oostende. Annemarie Worst veroverde net als vorig jaar een dik verdiende zilveren medaille terwijl Inge van der Heijden bij de beloften na een knappe wedstrijd net naast het podium viel.

Lees meer [+]

Elfde plaats voor Worst in Overijse

Annemarie Worst is in Overijse elfde geworden na een lastige wedstrijd. Halfweg koers kwam ze ten val en geraakte ze uit haar ritme. Ze finishte uiteindelijk net buiten de top tien. Alice Maria Arzuffi finishte als 23ste.

Lees meer [+]

Alice Maria Arzuffi maakt eindelijk droom waar: Italiaans kampioene!

​Na de negejarige hegamonie van Eva Lechner is het Alice Maria Arzuffi eindelijk gelukt. In Lecce reed Arzuffi naar haar eerste Italiaanse veldrittiel bij de dames elites. Arzuffi nam in de tweede ronde het heft zelf in handen en zou uiteindelijk solerene naar de Italiaanse titel.

Lees meer [+]

Annemarie Worst beste Triple 7-dame na pechwedstrijd in Niel

Weinig geluk voor de Triple 7-dames in de Jaarmarktcross, de op één na oudste veldrit van het land en voor het eerst deel uitmakend van de Telenet Superprestige (derde manche): Annemarie Worst werd vijfde na een valpartij en kettingproblemen, Inge van der Heijden moest in de eerste ronde al afstappen na een val en bijgevolg pijnlijke enkel.

Lees meer [+]

Annemarie Worst stormt naar eerste seizoenszege op Koppenberg

De Koppenbergcross is door het tweede jaar op rij gewonnen door een dame van de Triple 7! Nadat onze dames vorig seizoen het hele podium wisten in te nemen met een tweede plaats voor Annemarie Worst, was de Nederlandse dit jaar wél de sterkste.

Lees meer [+]

Annemarie Worst tweede na spektakelwedstrijd in Ruddervoorde

Annemarie Worst is tweede geworden in de Telenet Superprestige veldrijden in Ruddervoorde. De Nederlandse moest de duimen leggen in een sprint met Alvarado maar bleef wel haar landgenote Lucinda Brand voor.

Lees meer [+]

Annemarie Worst verlengt tot 2024 bij Team 777

Annemarie Worst heeft haar contract bij Team 777 verlengd. De eindwinnares van het wereldbekerklassement en zilveren medaille winnares op het wereldkampioenschap in Dübendorf verlengt haar verblijf bij de ploeg tot het eind van het cross-seizoen 2023-2024.

Lees meer [+]

Annemarie Worst tweede in Leuven ondanks ziekte

Annemarie Worst is in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen tweede geworden in Leuven. Ze werd vannacht ziek en kon niet voluit strijden voor de overwinning. Alice Maria Arzuffi finishte 7de.

Lees meer [+]

Worst waait naar tweede plaats in Hulst

Annemarie Worst is in de Ethias Cross van Hulst knap tweede geworden. Na een alweer spannende strijd met Alvarado greep ze net naast de overwinning. Alice Maria Arzuffi eindigde 11de. Voor Europees kampioene Yara Kastelijn zit het seizoen erop. Zij herstelt van haar zware val begin deze maand.

Lees meer [+]

Annemarie Worst derde in Middelkerke, Kastelijn en Worst 2 en 3 in eindklassement van Telenet Superprestige

Annemarie Worst is in de laatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee derde geëindigd na een spannende wedstrijd. Annemarie wordt ook derde in het eindklassement van de Telenet Superpestige. Europees kampioene Yara Kastelijn wordt tweede in de eindafrekening.

Lees meer [+]

Worst tweede in Lille, ook twee en drie in het eindklassement van de DVV Verzekeringen Trofee

Annemarie Worst is in de laatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee tweede geëindigd na een spannende wedstrijd. In een sprint moest ze nipt de duimen leggen voor Alvarado. Worst wordt ook tweede in het eindklassement van de DVV Verzekeringen Trofee, Europees kampioene Yara Kastelijn wordt derde in de eindafrekening.

Lees meer [+]

Annemarie Worst wint de wereldbeker

Annemarie Worst heeft de eindoverwinning in de wereldbeker te pakken! Ze eindigde tweede in de laatste manche en schreef zo het eindklassement op haar naam. Europees kampioene Yara Kastelijn werd knap vierde.

Lees meer [+]

Worst pakt zilver in Nederland, Arzuffi in Italië

Annemarie Worst heeft zilver gepakt op het NK veldrijden in Rucphen. Na een spannende wedstrijd eindigde ze op een handvol seconden van winnares Alvarado. Europees kampioene Yara Kastelijn werd vierde. Ook zilver op het Italiaans kampioenschap. Daar reed Alice Maria Arzuffi naar de tweede plaats.

Lees meer [+]

Wat kan Triple 7 in razendspannende Nederlandse titelstrijd en legt Arzuffi in Italië Lechner het vuur aan de schenen?

Onze Triple 7 trekt dit weekend richting Rucphen (Nederland) en Schio (Italië) voor de nationale kampioenschappen veldrijden. In Nederland belooft de titelstrijd bij de dames elites razendspannend te worden, en dat is allicht nog een understatement.

Lees meer [+]

Annemarie Worst knap derde in Baal, Kastelijn vierde

Annemarie Worst is in eerste wedstrijd van 2020 knap derde geëindigd in Baal. Net na haar werd Europees kampioene Yara Kastelijn vierde. Alice Maria Arzuffi reed naar de elfde plaats.

Lees meer [+]

Annemarie Worst derde na loodzware wereldbeker in Namen

Annemarie Worst is in de wereldbeker van Namen derde geëindigd. Europees kampioene Yara Kastelijn reed naar de 16de plaats, Alice Maria Arzuffi finishte als 20ste.

Lees meer [+]

Annemarie Worst soleert naar overwinning in Overijse, Arzuffi knap derde

Annemarie Worst heeft de Vlaamse Druivencross van Overijse op haar naam geschreven. Ze was oppermachtig en soleerde naar de overwinning. Alice Maria Arzuffi eindigde knap derde.

Lees meer [+]

Twee en drie in glijpartij van Ronse

Annemarie Worst en Europees kampioene Yara Kastelijn zijn tweede en derde geworden in de Hotondcross van Ronse. Annemarie kwam twee ronden voor het einde voorin aansluiten bij leidster Alvarado, maar moest toch haar meerdere erkennen. Alice Maria Arzuffi werd zesde.

Lees meer [+]

Annemarie Worst wint in Zonhoven, Kastelijn knap derde

Annemarie Worst heeft de Telenet Superprestige manche in Zonhoven op haar naam geschreven. Ze won na een razendspannende wedstrijd de sprint van Alvarado. Europees kampioene Yara Kastelijn werd derde. Arzuffi eindigde vierde.

Lees meer [+]

Podium voor Annemarie Worst na spannende stadscross in Kortrijk

Annemarie Worst is zaterdag derde geworden in de Urban Cross van Kortrijk (DVV Verzekeringen Trofee / Sack Zelbouw Ladies Trophy). Annemarie leek iets over halfweg samen met Alvarado een definitieve kloof te slaan maar na een valpartij moest ze uiteindelijk vrede nemen met plaats drie. Yara Kastelijn werd vijfde, Alice Maria Arzuffi zesde.

Lees meer [+]

Yara Kastelijn mooi derde in Koksijde

Europees kampioene Yara Kastelijn is in de Wereldbeker van Koksijde derde geëindigd. Ook Annemarie Worst deed lang mee voor het podium en werd uiteindelijk vijfde. Alice Maria Arzuffi werd gehinderd in de start en eindigde na een inhaalrace knap 8ste.

Lees meer [+]

Yara Kastelijn pakt vierde overwinning van het seizoen in Wachtebeke

Europees kampioene Yara Kastelijn heeft in Wachtebeke haar vierde overwinning van het seizoen gepakt. Ze was de sterkste vandaag en soleerde naar de overwinning. Alice Maria Arzuffi streed lang voor plaats twee maar eindigde uiteindelijk als vierde.

Lees meer [+]

Annemarie Worst realiseert twee op twee

Annemarie Worst heeft na de wereldbeker in Tabor ook de Sack Zelfbouw Ladies Trophy in Hamme op haar naam geschreven. Worst realiseert met haar twee op twee een perfect weekend. Yara Kastelijn werd vierde en blijft leidster in het klassement.

Lees meer [+]

Annemarie Worst wint wereldbeker in Tabor na bloedstollende finale

Annemarie Worst heeft in het Tsjechische Tabor de vierde wereldbekermanche van het seizoen op haar naam geschreven. De Nederlandse won na een bloedstollende finale van Ceylin Alvarado. Kersvers Europees kampioene Yara Kastelijn werd knap derde.

Lees meer [+]

Europese titel blijft binnen 777-familie: Yara Kastelijn kroont zich tot Europees kampioene!

Yara Kastelijn is de nieuwe Europese veldritkampioene bij de dames elites. Kastelijn was de sterkste in het Italiaanse Silvelle. Uittredend kampioene Annemarie Worst greep brons, Arzuffi werd voor ‘eigen volk’ nog zevende.

Lees meer [+]

Triple 7 voor het eerst dit seizoen niet op podium

Geen nieuwe overwinning voor Bart Wellens & The Triple 7 in Ruddervoorde zondag. De dames van 777 konden geen verlengstuk breien aan de heerschappij van de afgelopen weken. Yara Kastelijn werd desondanks knap vijfde, Annemarie Worst en Alice Maria Arzuffi finishten respectievelijk als negende en tiende.

Lees meer [+]

WAT EEN DAG: Triple 7 podium op de Koppenberg

De eerste manche van de DVV-trofee werd gedomineerd door onze Triple 7. Yara Kastelijn won de Koppenbergcross na een fantastische solo, Annemarie Worst werd net na haar tweede en Alice Maria Arzuffi maakte het feestje compleet door derde te worden.

Lees meer [+]

Yara Kastelijn wint in Gavere, Arzuffi tweede

Yara Kastelijn heeft de derde manche van de Telenet Superprestige op haar naam geschreven. Alice Maria Arzuffi maakte het feestje compleet en werd tweede. Het werd net geen Triple 7 podium, want Annemarie Worst reed naar de vierde plaats.

Lees meer [+]

Europees kampioene Annemarie Worst grijpt derde zege op loodzware mijnterril in Beringen

Spektakel gegarandeerd in de nieuwe Ethias Cross op de mythische mijnterril in Beringen. Europees kampioene Annemarie Worst vertegenwoordigde de Triple 7 op de loodzware omloop. Worst reed naar haar derde zege na een stevige solo in de finale.

Lees meer [+]

Annemarie Worst soleert naar tweede overwinning van het seizoen

Annemarie Worst heeft de wereldbeker in Bern op haar naam geschreven. Ze overklaste de tegenstand en soleerde naar de overwinning. Worst had een topdag en reed van start tot finish aan de leiding. Yara Kastelijn leek lang op weg naar het podium, maar viel in de laatste ronde en werd vijfde. Alice Maria Arzuffi had een mindere dag en werd 28ste.

Lees meer [+]

Alice Maria Arzuffi zorgt voor tweede zege van de Triple 7

Alice Maria Arzuffi heeft de tweede manche van de Telenet Superprestige in Boom op haar naam geschreven. Ploeggenote Yara Kastelijn leek finaal op weg naar de zege maar door een slipper nam Arzuffi het commando over. Voor Arzuffi is het haar eerste zege van het seizoen.

Lees meer [+]

Opnieuw podium voor Yara Kastelijn

Na haar tweede plek van gisteren is Yara Kastelijn in de eerste manche van de Superprestige Ladies Trophy knap derde geworden. Alice Maria Arzuffi eindigde 11de. Annemarie Worst had een offday en werd twaalfde.

Lees meer [+]

1 en 2 voor de Triple 7 in Kruibeke

De Ethias Cross in Kruibeke werd een topdag voor onze Triple 7. Annemarie Worst pakte de overwinning na een demonstratie. Yara Kastelijn (U23) reed naar een prachtige tweede plaats. Even zag het er naar uit dat we een Triple 7 podium gingen krijgen, maar Alice Maria Arzuffi zakte in de laatste ronde weg naar de vijfde plaats. Een prachtige prestatie van onze drie dames.

Lees meer [+]

Yara Kastelijn meteen tweede in haar eerste wedstrijd van het seizoen

In de Rectavit GP in Pelt is Yara Kastelijn vanmiddag knap tweede geworden in haar eerste cross van het seizoen. Ceylin Alvarado domineerde de hele wedstrijd. Kastelijn probeerde haar strakke tempo te volgen, maar bleef heel de wedstrijd hangen op een tiental seconden. Zo reed ze naar een prachtige tweede plaats in de Rectavit GP in Pelt.

Lees meer [+]

Annemarie Worst sterk tweede in Meulebeke ondanks verkoudheid

Meulebeke was het strijdtoneel voor de eerste wedstrijd van onze Triple 7. Met Europees kampioene Annemarie Worst en onze Italiaanse Alice Maria Arzuffi waren we alvast goed vertegenwoordigd. Annemarie werd uiteindelijk tweede, ondanks een verkoudheid.

Lees meer [+]

Vergeet Charlie's Angels, hier zijn Bart Wellens and The Triple 7!

Steylaerts-777 wordt omgedoopt naar het het 777 Pro Women CX Team, een veldritploeg bestaande uit uitsluitend dames. Europees kampioene Annemarie Worst, Alice Maria Arzuffi en Yara Kastelijn duiken vanaf oktober het veld in, rekenend op de deskundige begeleiding van ex-wereldkampioen Bart Wellens.

Lees meer [+]

Team