Nieuws

Annemarie Worst derde in Middelkerke, Kastelijn en Worst 2 en 3 in eindklassement van Telenet Superprestige

Annemarie Worst is in de laatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee derde geëindigd na een spannende wedstrijd. Annemarie wordt ook derde in het eindklassement van de Telenet Superpestige. Europees kampioene Yara Kastelijn wordt tweede in de eindafrekening.  

Het werd wederom een spannende wedstrijd in Middelkerke. Opnieuw vochten Ceylin Alvarado en Worst een spannendse strijd uit. Ze raakten niet van elkaar af en in de laatste ronden kwam ook Betsema vooraan aansluiten. Met drie gingen ze de laatste ronde in. Maar ook daarin bleven ze samen. Het werd een sprint. Daarin eindigde Annemarie als derde.

“Daar kan ik tevreden mee zijn”, vertelt Annemarie. “Op een bepaald moment was ik alleen weg, maar de wind maakte het echt moeilijk vandaag. Het was een zwaar rondje, maar wel heel leuk. Ik rijd dit jaar nog drie wedstrijden. Morgen Hulst en dan Leuven en Oostmalle. En dan ga ik even rusten!”

Annemarie eindigde ook als derde in het eindklassement van de Telenet Superprestige. Ook Yara Kastelijn reed ondanks haar zware val begin deze maand een sterke wedstrijd en verdedigde met succes haar tweede plaats in de eindnotering.

“Het heeft me veel moeite gekost. Ik ben echt blij dat ik mijn plaats heb kunnen verdedigen. Ik snak nu wel naar het einde van het seizoen. Een beetje rust gaat met deugd doen.”

FOTO – Photopress.be

Team